Albanian   |   English
Britanika Metodologjia Kurset Mesueset Pershtypjet Regjistrohu Integral Lajmet Kontaktet   
Britanika
Visit our website: integral.al
GJUHËT QË MËSOHEN NDRYSHE NË BRITANIKA !!!

  
Nxitoni për të përfituar ofertat e reja te  BRITANIKA

Britanika ju ofron mundësinë më të mirë për mësimin dhe përvetësimin e gjuhëve të huaja për të gjitha grupmoshat. E vetmja ne Shqipëri që aplikon metodën CLIL.
Kurse në gjuhët e huaja si:

  • Anglisht, Gjermanisht, Italisht, Frengjisht, Spanjisht, Rusisht, etj
  • Gjuhë e huaj për qellime akademike, e folur, ligjore, gjuhë biznesi, mjekësore, etj
  • Përgatitje për: IELTS, TOEFL, TOEIC, SAT CELI, DELE, DALF, FCE, CAE
  • Matura shtetërore
  • Shqip për të huaj
  • Kurse për femijë nga mosha 6 vjec
 
Nxitoni të përfitoni nga ofertat e reja! Për regjistrim ose për më shumë informacion, ju ftojmë në zyrën tonë ose tel në: +35542252065 / Cel:+355694040601
 

 
Kontaktet

Rr Abdyl Frasheri Pall 11
Shkalla 5, Kati 2
Tirana AL


Tel: +355 422 52 065
Skype: integral.albania
Facebook: Britanika-Integral

Perballe kolonave (fast food) ne ish bllok
+ read more
v.2.0 © RixtelLab 2013-2017
Rixtel Lab